Фото без описуУ закладах загальної середньої освіти Солонянської громади 21 листопада 2020 року та напередодні відбулися заходи, присвячені Дню Гідності та Свободи, з метою відзначення річниці початку доленосних для України подій, вшанування патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави.

У школах проведені урочисті лінійки, квест-ігри "Стежками гідності", ілюстровані інформаційні хвилинки, бесіди, години спілкування, уроки мужності, на яких згадали події Майдану і вшанували пам'ять загиблих в ті дні. У шкільних бібліотеках діяли виставки: «Моя земля – земля моїх батьків», «Пам’ятаємо Героїв Небесної Сотні». Детальніше на сторінках закладів освіти Солонянської ОТГ.

Учні Солонянської гімназії розпочали виготовляти сувеніри-обереги воїнам, які захищають нас на сході країни зі словами: "Ми Вас шануємо, пам'ятаємо, дякуємо за все. Повертайтеся скоріше додому живими, здоровими і з перемогою. Нехай скоріше закінчиться війна".

Пам’ять… Вона завжди з людьми. Вона нагадує нам, живим, про те, що герої не вмирають. Вони - в наших серцях.... Вони – у спогадах, думках… Не забуваймо про це.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису