Фото без опису18 листопада у Кам’янському старостинському окрузі відбулося відкриття закладу дошкільної освіти «Топольок» після капітального ремонту. Право першими завітати до відремонтованого садочка, звісно, отримали дітки – вони із задоволенням дивились на яскравий ремонт та щиро раділи таким змінам.

Привітати мешканців села, працівників садочку, вихованців та їх батьків з такою радісною подією, завітали очільник Солонянської громади Копейко М.М., заступник селищного голови Грекова І.В. та староста округу Ярошенко Ю.В. Подарувавши закладу фільтр для очистки води, вихованцям садочку –яскравий килимок, побажали зростати у мирі та злагоді на радість батькам та громаді.

Батьки задоволені, а в дитячих очах не згасає іскринка щастя, адже вони отримали оновлений «дім радості», де будуть навчатись, виховуватись, спілкуватись з однолітками і успішно готуватись до навчання у школі.

На проведення капітального ремонту Кам’янського ЗДО «Топольок» з бюджету селищної ради виділено кошти в сумі 829 035,90 грн. Загалом, у дитячому закладі проведено цілий комплекс ремонтних робіт: капітальний ремонт покрівлі, утеплення та фарбування фасаду, улаштування вимощення навколо будівлі, встановлення навісу прокладання внутрішніх та зовнішніх електромереж, заміна вікон та дверей на енергозберігаючі, монтаж підвісних стель, внутрішнє оздоблення інтер’єру.

Селищний голова щиро дякував усім, хто взяв участь у відновлені дитячого садка, зазначивши, що завдяки великому прагненню, згуртованості і підтримці вдалося втілити проєкт у життя, відзначив грамотами та сувенірами: бригади, які професійно та якісно провели всі заплановані роботи Тоічкіна Романа Сергійовича та робітників ПП "ДОРБУДСТРОЙ СЕРВІС ПЛЮС", директора Оберемка Миколу Івановича та робітників ПП «ПРИВАТ КОНТУР», директора Миронова Михайла Миколайовича ФОП «Миронов»; спонсора ЧП «Пурас»; працівників садочку та батьків вихованців Дзінзус Олексія Олексійовича та Наталію Олександрівну, Гетюк Тетяну Андріївну, Чуглазову Катерину Олександрівну.

Щиро вітаємо жителів Кам’янського старостинського округу з відкриттям оновленого садочка. Бажаємо, щоб з кожним роком все більше вихованців переступали поріг дитячої установи. Хай в садочку лунає дитячий сміх та гомін, сяють щирі посмішки маленьких жителів нашої громади. Нехай маленькі дошкільнята ростуть розумними, щасливими, в мирній країні і насолоджуються чудовою країною дитинства.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису