Фото без опису 

В с. Василівка 5 вересня 2020 року відбувся футбольний турнір перехідний Кубок Памяті Коновалова і Шевченка. Взяли участь команди вікової категорії 45+ господарів «Метеор», Темп-Ветеран Солоне та наші давні друзі Широківської ОТГ Запорізької області команда «Ураган». Перед початком змагань учасники хвилиною мовчання вшанували воїнів – земляків які віддали життя захищаючи територіальну цілісність України від ворожої агресії РФ.

В першому напруженому поєдинку господарі перемогли ветеранів Широківської ОТГ ( 2:0 ). Гості виглядали більш збалансованою командою, в деяких моментах їм просто не щастило – підвела реалізація, а дві помилки в захисті вирішили долю зустрічі. В наступній зустрічі Темп-Ветеран маючи на одного гравця менше переміг широчан 2:1. Гра була також напружена і нічийний результат був би більш закономірний по грі, але в кінці поєдинку темпівці додали зусиль, ризикнули попереду і це виправдалося в кінцевому результаті.

У фінальному грі «Метеор» приймав «Темп-Ветеран». Перша половина  була нічийною, команди особливо не форсували подій, а шукали можливості на помилках суперника. Друга половина гри була за «Метеором», вони додали у швидкості, та й чисельна перевага давалася взнаки і не задовго до закінчення поєдинку Гайдаш І. забив вирішальний гол. Перший переможець перехідного кубку Пам’яті – «Метеор» Василівка Солонянська ОТГ.

За лаштунками. Турнір викликав цікавість для місцевих. Жителі с. Василівка палко підтримували своїх і об’єктивно реагували на гру суперників. Здивувала присутність значної кількості молоді та дітлахів різного віку, які також грали до початку змагань.

Обговорюючи події змагань прийшли до висновку, що занедбаність існуючих спортивних споруд здержує розвиток фізичної культури та спорту на місцях. Тільки в Солонянському НВО є сучасні майданчики, але вони не вирішують проблеми в цілому по громаді.

Розпочалася передвиборча кампанія. Кандидати в депутати та претенденти на голову громади будуть агітувати та обіцяти виборцям чергове «світле майбутнє». Можливо хтось спробує хоча б частково втілювати «світле майбутнє» в життя вже зараз та відремонтує хоча б одне ігрове поле на спортивних майданчиках, що існують біля шкіл по громаді. Якщо молоді не дати розвиватись фізично в нормальних умовах, то вивчайте панове специфічну графіку на стінах та інших місцях і будете знати де знаходиться «зілля»…

            Представник команди

         «Темп – Ветеран»                                               В. Устіч