Фото без описуЗавтра стартує новий навчальний рік, тому в нашій рубриці «В новий навчальний рік-ВПЕВНЕНО!» ми  хочемо розповісти, в яких   кабінетах     навчатимуться  нові члени шкільної родини,  наші  першачки. Всього в 9 перших класів закладів освіти Солонянської ОТГ прийде 172 першокласника.

Ні для кого не секрет, від того наскільки комфортними будуть умови в перші шкільні дні, залежить мотивація дитини до навчання. Тому виконавчим комітетом Солонянської селищної ради було прикладено максимум зусиль для реалізації цієї мети.

Для всіх першокласників придбано та встановлено антисколіозні столи з регулюванням висоти та стільці зі змінною висотою. Кожен клас забезпечений комплектами столів та стільців для вчителів, шафами  для зберігання засобів навчання та меблями для зон  відпочинку, багатофункціональними пристроями (принтерами), ноутбуками, корковими дошками.  В Аполлонівську гімназію та Надіївську філію придбано інтерактивні комплекси, а в   Солонянську опорну школу та Солонянську гімназію  встановлені інтерактивні панелі  EdPro.

А ще на малечу чекає сучасний, яскравий, розумний дидактичний матеріал, що допоможе розвинути їх уяву, мислення, пам’ять, здібності.

Як бачимо, для вдалого старту у першокласників Солонянської ОТГ є все – вмілі наставники, чудове обладнання, методичне забезпечення. Сподіваємося, що наймолодші школярі «озброєні» і найголовнішим – бажанням вчитися, відкривати світ, окрилені мрією стати достойними людьми!

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису