Фото без описуІ наш заключний конкурс, приурочений 5 річниці від дня заснування Солонянської громади - фотоконкурс «Краса ріднокраю». Полюбляєте фотографувати? Прагнете показати ваші роботи назагал? Тоді ви неодмінно повинні прийняти участь в цьому конкурсі!

ПОЛОЖЕННЯ про фотоконкурс «Краса ріднокраю»

1. Загальне положення

Конкурс проводиться серед мешканців Солонянської громади з нагоди 5 річниці від дня її заснування. До участі у конкурсі запрошуються всі, хто захоплюються фотографією і хочуть, щоб їх роботи побачили та оцінили. Кінцева мета фотоконкурсу – виховання патріотизму, творчого розвитку особистості та зміцнення любові до рідного краю, рідної країни.

2. Умови проведення конкурсу

Обов’язкова умова конкурсу – роботи мають бути авторськими. На фотографіях обов’язково мають бути архітектурні та інші споруди, будинки, вулиці, місця, які ідентифікуються з нашою громадою.

Всі фотографії повинні бути зроблені лише на території громади на будь-яку камеру чи телефон, роздруковані форматом А4. Учасник має право подати тільки одне фото. Колаж та комп’ютерна графіка не допускаються, за винятком необхідної корекції кольору та контрасту.

Фотографії надсилаються на адресу solosvita@gmail.com або приймаються в електронному вигляді (чи паперовому) за адресою: смт Солоне, вул.Гагаріна, 7, ІІ поверх, каб. № 10, з 8.00 до 17.00 години) не пізніше 11 вересня 2020 року

Назви файлів повинні містити прізвище автора та назву фотографії.

У надісланих листах має бути обов’язкова позначка: «На фотоконкурс «Краса ріднокраю».

Фотографії, які не відповідають вищезазначеним вимогам, розглядатися не будуть.

Не допускаються для участі у Конкурсі фото, які:

- не відображають мету Конкурсу;

- не відповідають вимогам цього Положення;

- пропогандують насилля, будь-яку форму ворожнечі, негативні звички;

- містять будь яку форму приниження особистості;

- можуть бути розцінені як реклама.

Найкращі фото будуть прикрашати виставку на святкуванні річниці Дня заснування громади.

3. Строки та етапи проведення конкурсу

Конкурс проводиться з 31.08. 2020 по 11.09.2020 року.

Основні етапи Конкурсу:

- перший етап: прийом конкурсних робіт 31.08. 2020 по 11.09.2020 року;

- другий етап: розміщення фото на офіційній сторінці Солонянської громади у соціальній мережі «Facebook» 12.09.2020;

- третій етап: оцінювання робіт мешканцями громади шляхом Інтернет – голосування (шляхом виставлення лайків). Термін голосування з 12.09.2020 (з 08.00 годин) до 18.09.2020 (до 24.00 годин).

- четвертий етап: оголошення результатів та нагородження переможців 10.10.2020 року.

4.Підведення підсумків Конкурсу

Визначення переможців Конкурсу здійснюється на підставі огляду та оцінювання робіт мешканцями громади, шляхом інтернет – голосування (лайки за найбільш вподобану роботу). 12 робіт, які отримують найбільше голосів, будуть використані для створення календарю Солонянської громади на 2021 рік.

5. Прикінцеві положення

Організатори Конкурсу не відшкодовують матеріальні витрати, які пов’язані зі створенням конкурсних робіт і участю у Конкурсі.

Надаючи свою роботу на Конкурс, автор надає право організаторам Конкурсу на використання наданого матеріалу (розміщення у мережі Інтернет, телепрограмах, публікації в ЗМІ, подальше тиражування тощо).

Фотороботи, надані для участі у Конкурсі, не рецензуються і не повертаються.

Організатор Конкурсу не несе відповідальність за пошкодження та втрату робіт, за несанкціоноване копіювання робіт і їх розповсюдження.