Фото без описуВідбулася робоча зустріч селищного голови Солонянської ОТГ Копейка М.М. та заступника Грекової І.В. з керівництвом та членами профспілкового комітету  Солонянського центру медико-санітарної допомоги. Метою зустрічі було  обговорення  колективного договору як дієвого інструменту соціального захисту для  працівників та стимулу для роботодавців щодо дотримання чинного законодавства з питань праці. Зокрема, зупинилися не лише на необхідності інформування трудового колективу про результати фінансово-господарської діяльності підприємства за рік і перспективи його розвитку, а і звітування перших осіб сторін  про підсумки виконання даного договору за 2019 рік. Досягнуто згоди у здійсненні даних заходів.

Тож анонсуємо проведення конференції трудового колективу Солонянського центру медико-санітарної допомоги 27 лютого 2020 року.  Пропозиції змін та доповнень до колективного договору  прийматимуться до 24 лютого 2020 року  та вони будуть обговорені на даній конференції.

Колективний договір – це дієвий інструмент забезпечення конструктивного діалогу на підприємстві, тому запрошуємо усіх медичних працівників установи до паритетної співпраці.