Фото без опису11 лютого 2020 року у приміщенні актового залу Тритузнянської гімназії відбувся звіт селищного голови Копейко Михайла Мусійовича  про роботу виконавчого комітету та апарату селищної  ради за 2019 рік.

Під час свого виступу селищний голова зупинився на соціальній сфері розвитку: медицини, освіти, культури й спорту, оскільки турбота про людей є першочерговим завданням. Проінформував громадськість щодо роботи у галузі економіки, залучення інвестицій, реалізації соціальних проектів та державних програм.

Присутні мали змогу ознайомитись з результатами реалізації проектів, які були реалізовані у 2019 році за рахунок коштів субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад, субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Окрім цього селищний голова здійснив ретельний аналіз виділення коштів на Тритузнянський старостинський округ, на який в 2019 році пішло майже 2 050 000 грн. Мешканці старостинського округу порушили питання:

  • поточного ремонту дороги по вулиці Нагорній
  • потреби у видаленні 2 пошкоджених дерев по вул.Центральній, які можуть спричинити надзвичайну ситуацію під час негоди

Користуючись нагодою, жителі отримали від заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів влади з соціальних та гуманітарних питань Грекової Ірини Вікторівни вичерпну інформацію про реформи галузі охорони здоров’я та отримання послуг медицини в подальшому.  

На завершення звіту Михайло Мусійович, окреслив пріоритетні напрямки подальшої роботи та ключові завдання розвитку громади у 2020 році. Відповів на питання та висловив слова вдячності всім, хто словом і ділом підтримував нашу громаду.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису