Фото без опису08 лютого в Кам’янському старостинському округу відбувся звіт селищного голови Солонянської ОТГ Копейка Михайла Мусійовича про роботу виконавчого комітету Солонянської селищної ради за 2019 рік.

У своїй доповіді керівник виконавчої гілки влади надав детальний звіт про використання коштів бюджету громади 2019 року на громаду вцілому та на Кам’янський територіальний округ, на який пішло майже 1 200 000 грн.

Голова зазначив, що з метою вирішення актуальних питань життєдіяльності громади основні дії влади були зосереджені на організації виконання завдань і заходів Програми соціально-економічного розвитку Солонянської ОТГ. Особлива увага приділялася питанням належного функціонування соціальної сфери, галузі «Освіта», забезпечення сталої роботи підприємств, установ та організацій, наповнення бюджетів усіх рівнів, а також надання допомоги сім’ям загиблих учасників АТО, учасникам АТО, вимушеним переселенцям, зменшення споживання природного газу, енергозбереження, розвитку системи надання адміністративних послуг та підвищення їх якості.

Під час зустрічі з мешканцями округу були обговорені питання:

виділення земельних ділянок для учасників АТО

ремонту приміщення сільського клубу: кімнати для занять танцювального колективу «Марджан»

ремонту частини дороги вулиці Садова.

Вже завтра, 11 лютого, на зустріч з головою чекають мешканці Тритузнянського старостинського округу. Тож запрошуємо усіх бажаючих в актову залу Тритузнянської гімназії на 14.00.

Фото без опису Фото без опису

 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису