Фото без опису 

Дитина має виховуватись у родині, навіть якщо вона не має батьків. Це основний принцип родин, які готові прийняти в свою сім’ю дітей, покинутих рідними батьками. Не виключенням є й родина Риб’янець Сергія та Соболь Оксани з смт. Солоне. Подружжя виховують одну рідну дитину та змогли відкрити своє серце ще для восьми дітлахів, позбавлених батьківського піклування. 

Напередодні новорічних свят керівництво Солонянського ВП ГУНП в Дніпропетровській області на чолі з начальником відділення капітаном поліції Олександром Стригою завітали в гості до дитячого будинку сімейного типу. Їх зустріли веселі та кмітливі хлопчики та дівчатка. Авжеж поліціанти приїхали не з порожніми руками та подарували дітлахам іграшки та солодкі подарунки. А головним сюрпризом для родини стала привезена новорічна ялинка. Діти з захватом спілкувалися з поліцейськими та з неабияким завзяттям розпитували про їх робочі будні.

На цьому знайомство поліцейських з дитячим будинком не закінчилось. 16 січня вся сім’я завітала до Солонянського відділення поліції з метою виказати свою подяку за таку увагу до їх сім’ї. В ході візиту Олександр Стрига особисто провів для гостей екскурсію відділенням. Діти познайомились з працівниками відділення та мали змогу відчути себе справжніми поліцейськими. Шквал емоцій в дітлахів викликали поліцейські автомобілі. Можливість приміряти поліцейську екіпіровку та відчути себе водієм поліцейського авто – залишиться в пам’яті цих дітей назавжди.

Щирі усмішки та захват дітлахів від зустрічі з поліцейськими стали справжнім святом і для правоохоронців. Зарядившись позитивними емоціями поліцейські подякували гостям за візит та побажали всім хлопчикам та дівчаткам міцного здоров’я, успіхів у всіх справах. 

«Діти – це найдорожче, що може бути в нашому житті! Наше завдання – допомагати прийомним сім’ям, створювати комфортні умови для дітей, позбавлених батьківського піклування. Ваша сім’я є прикладом, яка робить надзвичайно важливу справу – даруєте дітям турботу, любов, сімейне щастя та тепло», –  наголосив Олександр Стрига.