Фото без опису10 жовтня напередодні Дня захисника України, величного храмового свята Покрови Пресвятої Богородиці та з нагоди славних свят на базі Солонянського опорного закладу відбувся захід мужності і відваги "Тепло долонь і серця захисникам України", організований відділом освіти виконавчого комітету Солонянської селищної ради.
Почався захід із зустрічі учасників АТО з учнями початкових класів, на якому учні подарували тепло своїх сердець нашим славним захисникам, декламуючи вірші та присвячуючи пісні. В кінці цього заходу відбулося спілкування малечі з учасниками АТО.



Далі свято продовжилося в актовій залі школи. Селищний голова Копейко М.М. висловив слова подяки за мужність та героїзм під час виконання бойових завдань та побажав всіх благ для захисників нашої держави. Хвилиною мовчання присутні в залі вшанували пам’ять побратимів, загиблих на полі бою, тих, кого не дочекалися додому рідні, хто поклав своє життя заради захисту України.
Після офіційних привітань відбулася святкова концертна програма, а згодом спортивні змагання між збірними командами учасників АТО, вчителів та учнів Солонянського опорного закладу та Солонянської гімназії.
Захід завершився покладанням квітів до пам’ятного знаку борцям за єдність і незалежність України.
Нас єднає любов до рідної землі, до України. Виклики, які стоять перед українським народом ще не подолані, тож мусимо все зробити для того, щоб в єдності рухатись вперед.
Тож дякуємо всім захисникам за захист рідної Батьківщини.
Схиляємо голови перед мужністю Героїв, які віддали життя, захищаючи Україну.
Дякуємо за відвагу, мужність і героїзм тим, хто пройшов горнило війни та залишився живим.
Слава Україні. Героям слава!

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису