Фото без описуТриває робота над розробкою Стратегії розвитку освіти Солонянської громади на 2020-2025 р.р.
Цей документ формує команда освітян ОТГ спільно із громадськістю та здобувачами освіти. Так, 14 червня відбулося чергове засідання стратегічного комітету за участю представника програми U-LEAD Алевтини Седоченко, на якому було представлено аналіз системи освіти ОТГ та презентовано результати опитування, проведеного серед учнів, вчителів, батьків, жителів Солонянської селищної ради щодо проблем та потреб освіти громади на сучасному етапі та пропозицій по вдосконаленню освітніх послуг в ОТГ. 



Під час заходу обговорили методику та практику розробки стратегій розвитку освіти. 
У цільових аудиторіях пройшов конструктивний діалог щодо ідеології запровадження назрілих глобальних змін у галузі освіти, продиктованих самим життям і потребами сучасного суспільства, передусім дітей та молоді; обговорювалися важливі питання розвитку систем дошкільної, загальної середньої, позашкільної та управління освітою, розроблено та оприлюднено проекти стратегічних та операційних цілей, завдань. 
Учасники статегічного комітету зійшлись на тому, що до осені проект Стратегії розвитку освіти Солонянської громади на 2020-2025 р.р. буде подано на обговорення громадськості, після внесення змін та доповнень-на затвердження сесії Солонянської селищної ради.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису