Фото без опису Виконавчий комітет Солонянської селищної ради оголошує конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності з експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягають продажу, а саме земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, яка розташована за адресою смт Солоне, Ринкова площа, 19, площею 0,0072 га.

   Конкурс відбудеться 26 листопада 2018 року о 10.00 годині в приміщенні Солонянської селищної ради за адресою смт Солоне, вул. Гагаріна, 7 (приміщення зали засідань).

Документи подаються до 21 листопада 2018 року включно до кабінету №2 за адресою смт Солоне, вул. Гагаріна, 7.

   Претенденти подають конкурсну документацію у запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться у конверті. До підтвердних документів, поданих на конкурс із відбору суб’єктів оціночної діяльності належать:

  • Заява на участь у конкурсі за встановленою формою;
  • Копія установчого документа претендента;
  • Копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки і підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки;
  • Копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності;
  • Інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів).

    До участі у конкурсі можуть бути допущені суб’єкти оціночної діяльності в сфері оцінки земель, які отримали кваліфікаційне свідоцтво оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок відповідно до Закону України «Про оцінку земель».

Конкурсна комісія».