В дітей оголошено тиждень канікул, а в учителів Солонянської громади, як вже стало традицією, настав час для самоосвіти, розвитку професіоналізму, творчих здібностей та буму креативності.
29 жовтня в Солонянському опорному закладі відбувся зліт «білих ворон» освіти шкіл Солонянської громади. На таку незвичайну зустріч запросили бажаючих начальник відділу освіти Солонянської селищної ради Грекова Ірина Вікторівна та методист Солонянського опорного закладу Пушко Інна Володимирівна.



Метою установчої зустрічі було ознайомлення з поняттям та створення власного EdCamp Солоного, визначення та розподіл ролей в освітянському таборі для планування та реалізації подальших кроків із створення незабутніх заходів з обміну досвідом для відповідального вчительства, яке прагне кращої якості знань для наших дітей. 
Перші кроки по згуртуванню та визначенню справжніх «біли ворон» освіти Солонянської громади зроблено. Далі – складання плану, алгоритму його реалізації і отримання кінцевої мети. Про це в наших майбутніх новинах. Це лише початок, далі буде..