Як не стати жертвою шахрайства

Шахрайство-крімінально каране діяння,відповідальність за яке в Україні передбачена Кримінальним кодексом України.

Чи законно діють колектори і як захистити себе в разі погроз або нав'язливих дзвінків?

Якщо вам надходять дзвінки або листи щодо кредиту, який ви не брали та щодо якого не виступали поручителем, можна говорити про порушення Закону України "Про захист персональних даних".

Поліцейські офіцери громади інформують

"Увага! Термінова евакуація! Негайно покиньте приміщення!". Такі повідомлення чують учні та вчителі Солонянських шкіл останнім часом. Так, в період із кінця грудня 2021 року по 18 січня 2022 року до відділення поліції № 9 Дніпровського РУП ГУНП в Дніпропетровській області надходять анонімні повідомлення про замінування двох шкіл, розташованих на території смт Солоне. 

Важливо: правила безпеки під час святкування Водохреща

Купання в крижаній воді на Водохреща доволі поширена традиція. Глибоко поважаємо прагнення вірян у такий спосіб долучитися до відзначення свята, але у нелегкий період пандемії наполегливо закликаємо зважити свої можливості та врахувати ризики.

Поліцейські офіцери громади інформують

До поліцейських офіцерів громади звернулись мешканці села Шестипілля із проблемою, що вуличний пес пробирався до їх садиб та давив курей. Правоохоронці швидко відреагували на виклик та відвезли тварину до притулку.