Основну увагу приділили актуалізації Стратегії розвитку Солонянської громади на основі проєктних пропозицій та ідей, отриманих від мешканців під час проведення ідеатону. Ваші думки й ініціативи допомагають створювати напрямки для подальшого розвитку, відновлення нашої громади та впровадження змін.

Головний пріоритет засідання – це оновлення операційних цілей та завдань Стратегії розвитку з метою відповідності сучасним викликам та потребам нашої громади. Комітет детально розглянув можливі шляхи досягнення стратегічних цілей, зокрема проєкти, що стосуються інфраструктури, економічного розвитку, соціальних ініціатив та підвищення якості послуг для жителів громади.

Питання, які обговорювались на засіданні:

  1. Актуалізація операційних цілей – внесення змін до ключових завдань стратегії з урахуванням пропозицій від громади та поточних умов.
  2. Проєктні ідеї мешканців – обговорення нових ініціатив, які були подані громадянами для включення до стратегії.
  3. Ефективність впровадження попередніх проєктів – аналіз вже реалізованих та запланованих заходів для вдосконалення процесів розвитку громади.

Нагадуємо, що наша громада бере участь в проєкті "Відновлення та розвиток Солонянської громади - через можливості до спроможностей!", який реалізується Форум розвитку громадянського суспільства в партнерстві за підтримки European Union in Ukraine та Міжнародний фонд "Відродження". Тож наш спільний наступний крок внесення змін до Стратегії розвитку Солонянської громади та напрацювання плану заходів реалізації проєктних ідей.

Працюємо далі над впровадженням стратегічних цілей. Ваші ідеї – наші дії!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису