Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення проекту рішення
Солонянської  селищної ради
«Про встановлення ставок орендної плати за використання земельних ділянок комунальної власності на території
Солонянської селищної територіальної громади»

Виконавчий комітет Солонянської селищної ради повідомляє про оприлюднення проекту рішення селищної ради «Про встановлення ставок орендної плати за використання земельних ділянок комунальної власності на території Солонянської селищної територіальної громади» та аналізу його регуляторного впливу з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.
Проект регуляторного акта підготовлено для створення єдиного механізму справляння орендної плати за використання земель комунальної власності, передбачуваності дій Солонянської селищної ради з питань оренди земельних ділянок.
Проект розроблено на виконання та з дотриманням вимог законів України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та Податкового кодексу України, з урахуванням Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03. 2004 № 308 (із змінами).
Розробник проєкту регуляторного акту  - Відділ земельних відносин Виконавчого комітету Солонянської селищної ради.
Поштова та електронна адреса розробника проекту регуляторного акта, на яку приймаються зауваження та пропозиції:
Виконавчий комітет Солонянської селищної ради, вул. Задернюка, 3,      с-ще Солоне, Дніпровський  район, Дніпропетровська область, 52400;
e-mail: info@solonyanska-gromada.gov.ua, zemvidil@i.ua/
Повна редакція зазначеного проекту рішення та аналіз його  регуляторного впливу буде розміщено для публічного обговорення на офіційному веб-сайті Солонянської селищної ради https://solonyanska-gromada.gov.ua/  з 26.09.2024 року.
Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня оприлюднення (з 26.09.2024 по 25.10.2024 року) поштою або в електронній формі на вищевказані адреси.