Інформуємо, що розпочалась програма AGROw UP для представників та представниць аграрного бізнесу в Україні. Програма передбачає безплатні вебінари та консультації для бізнесу, який займається переробкою продукції рослинництва чи готовий її запровадити.

Це безплатні консультації та вебінари для українського бізнесу, який займається переробкою продукції рослинництва чи готовий її запровадити.

Мета програми – надати консультаційну підтримку малим та середнім підприємствам, що хочуть почати чи вдосконалити доробку або переробку своєї продукції та внаслідок цього збільшити додану вартість своєї продукції та конкурентоспроможність на ринку.

У межах програми 20 відібраних представників/представниць малого та середнього бізнесу можуть отримати безплатні консультації експертів/експерток за одним із напрямів:

  •  розвиток бізнесу: планування, стратегія, оптимізація, масштабування;
  •  маркетинг та цифровий маркетинг;
  •  візуальний стиль та дизайн;
  • вихід на нові ринки;
  •  сертифікація та стандартизація, безпека харчових продуктів;
  •  бухгалтерський облік, оподаткування та право;
  •  технологія переробки та вирощування;
  •  залучення грантів, інвестицій.

Щоб зареєструватись для участі в програмі заповнюйте заявку  https://bit.ly/AGROwUP 

Окрім того у межах проєкту відбудуться 6 безкоштовних вебінарів про різні аспекти організації переробного бізнесу. Більше деталей розповімо незабаром.

Участь у програмі є безкоштовною для всіх учасників/учасниць!

Програма AGROw UP відбувається у межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ Ukraine) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства.

Зміст публікації є виключною відповідальністю ГО «Буковинська агенція регіонального розвитку» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини та GIZ.

Детальніше: www.eu4business.org.ua

Фото без опису