У Львові відбувся захід проєкту «Здоровʼя без відстані: мобільна медицина для громад», де 48 управлінців лікарень та представники органів місцевого самоврядування розвивали soft skills та вчилися будувати партнерства!

В цьому заході приймали участь представники нашої громади. Мета заходу - здобути навички якісно встановлювати звʼязки у громаді, співпрацювати один з одним та поліпшувати медичні послуги для пацієнтів, включаючи ефективне надання медичних послуг у майбутніх мобільних пунктах первинної медичної допомоги.

Важливо вибудовувати якісні стосунки та взаємодії в громаді. У тому числі будувати ефективні стосунки взаємодії між представниками первинної та вторинної ланки медицини.

Проєкт реалізується благодійним фондом Пацієнти України спільно з Український центр охорони здоров'я - UHC у партнерстві з «Спеціальна програма підтримки України / EU4ResilientRegions», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Щиро радіємо та пишаємось нашою співпрацею!

GIZ Ukraine: Resilient Society

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису