Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Солонянської селищної ради інформує, що за І квартал 2024 року транспортними послугами (послугами соціального таксі) скористалося 55 осіб з обмеженими можливостями пересування, із них 9 внутрішньо переміщених осіб.

51 поїздку було здійснено до закладів охорони здоров’я, 4 – до інших установ.

Нагадуємо, що мешканці Солонянської громади та внутрішньо переміщені особи можуть скористатися соціальною послугою з перевезення, яка надається комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» Солонянської селищної ради.

Транспортні послуги надаються:

  •  особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, громадянам похилого віку та іншим маломобільним верствам населення, які не можуть пересуватися самостійно;
  •  внутрішньо-переміщеним особам, особам/сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах, громадянам, які постраждали від стихійного лиха, катастрофи, збройного конфлікту.

Для замовлення послуги необхідно подати заявку до «Центру надання соціальних послуг» за телефоном: +38 095 000 28 50, з подальшим письмовим підтвердженням, або звернутися за адресою: смт Солоне, вул. Гагаріна, 13.

ВАЖЛИВО! Заявки подаються за 2-3 дні до орієнтовної дати поїздки!

Фото без опису

Фото без опису