Насиченим на спортивні події виявився минулий тиждень для вихованців ДЮСШ Солонянської селищної ради

13 грудня вихованці секції «футбол» ДЮСШ та комунального закладу «Лідер» 2016 р.н. розпочали Чемпіонат з футзалу Дніпропетровської області.

14 грудня в Магдалинівці пройшов Чемпіонат з волейболу серед учнів закладів освіти Дніпропетровської області в рамках обласного етапу Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Шкільні ігри Дніпропетровщини 2023» серед юнаків 2008-2009 р.н. У підсумку хлопчача волейбольна команда нашої громади посіла почесне 3 місце. Щиро радіємо такому чудовому результату та бажаємо нашим спортсменам і їх тренеру наснаги, впевненості та ще більше перемог.

У суботу, 16 грудня, на базі Солонянського ліцею розпочали зимовий кубок Дніпропетровської юнацької футбольної ліги серед команд 2010-2012 р.н. Щиро дякуємо усім причетним за організаційну підтримку змагань! Кожна дитини отримала неймовірний заряд емоцій, вітаміни та круту кофту з надписом - Граємо за Україну від Hilfswerk International.

Цієї неділі наші волейболісти у м. Верхівцево взяли участь у турнірі "Незламний народ-незламної країни", присвячений героям-захисникам України та приурочений до відзначення "Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС" серед вихованців ДЮСШ. Пишаємось здобутим результатом - наші хлопці також посіли почесне з місце! Радіємо та вболіваємо за вас

17 грудня розпочали змагання Чемпіонату області з футзалу юні футболісти 2012 та 2013 р.н.

Бажаємо всім нашим спортсменам та команді тренерів ще більше перемог та досягнень, мужності і витривалості, стійкості духу та впевненості у власних силах!

Граємо за Україну і дякуємо ЗСУ за захист нашої країни та можливість розвиватись!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису