Вчора на базі нашого Центру активності громадян  для молоді провели тренінг по наданню першої домедичної допомоги .

Сьогодні нового змісту набувають різноманітні навчання з надання домедичної допомоги, завдяки яким кожен може освоїти важливі базові навички, що дають змогу зберегти людське життя до приїзду швидкої допомоги.

Сертифікований рятувальник-інструктор, комендант осередку Мальтійської Служби Олена Мельник ознайомила учасників із принципами виклику швидкої допомоги та ранжуванням викликів за критеріями розподілу звернень залежно від стану пацієнта стосовно надання екстреної медичної допомоги.

Присутні вчились оцінювати свідомість та дихання, здійснювати серцево-легеневу реанімацію та надавати першу домедичну допомогу. Усі практичні навички відпрацьовували на реанімаційних тренажерах дорослої людини, підлітка та немовляти.

Мальтійська служба допомоги – благодійна волонтерська організація основними напрямками роботи якої є медичне рятівництво, проведення курсів з надання першої домедичної допомоги, допомога військовим, допомога дітям, допомога людям з особливими потребами, а також благодійна кухня.

Сподіваємось досвід, здобутий слухачами сьогодні на занятті, допоможе їм не розгубитися в надзвичайній ситуації та надати допомогу тому, хто її потребує.

Навчальний курс «Basic Life Support – ключові базові дії для підтримки життя» проведено за сертифікованою програмою Євросоюзу з використанням сучасного навчального обладнання та засобів порятунку.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису