Дніпропетровська філія «Газмережі» нагадує: під час оплати за послугу з розподілу природного газу споживачам області важливо обов’язково вказувати свої дані. Бувають ситуації, коли клієнти філії не зазначають особовий рахунок, і через це платіж складно знайти. А тим часом в особистих кабінетах не зникає сума до сплати.

Якщо така ситуація виникла, споживачу необхідно:

  1. написати заяву про зарахування сплачених коштів за особовим рахунком (зразок заяви додається);
  2. додати копію квитанції про оплату, копію паспорта та ідентифікаційного коду;
  3. надіслати заяву з документами, вказаними у пункті 2, Дніпропетровській філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» на електронну пошту office.dnp@grmu.com.ua
  4. або на поштову адресу компанії: 49000, м. Дніпро, вулиця Шевченка, буд. 2.
  5. Також можна віддати заяву та документи персональному менеджеру в найближчому центрі обслуговування клієнтів у регіоні. Адреси за посиланням: http://surl.li/nffrr.

Дніпропетровська філія "Газмережі" нагадує споживачам бути уважними під час розрахунку за послугу з розподілу газу. Щоб кошти були зараховані правильно, здійснюючи платіж, вказуйте ПІБ, адресу та номер особового рахунку.

Сплачувати за розподіл газу необхідно до 20 числа включно щомісяця. Клієнти Дніпропетровської філії «Газмережі» можуть зробити це в особистому кабінеті на сайті https://my.grmu.com.ua/register. Або сплатити за доставку газу через:

  • системи інтернет-платежів Portmone.com.
  • сервіс онлайн-платежів iPay.ua;
  • інтернет-послуги «Ощад 24», «ПриватБанк» (оплата з картки будь-якого банку), «Монобанк»;
  • каси банків;
  • відділення Укрпошти;
  • термінали EasyPay.

Дякуємо усім споживачам газу Дніпропетровщини, які сплачують за послугу з розподілу блакитного палива відповідально та своєчасно!

Фото без опису