Дніпропетровська філія «Газмережі» понад місяць здійснює послуги розподілу природного газу на території області. З початку дії ліцензії, активно інформує споживачів газу регіону про зміни, нові сервіси, послуги тощо. Так, у компанії надали вичерпні відповіді на найпоширеніші запитання, що стосуються доставки газу на території Дніпропетровщини.

ЧИ МОЖНА АВТОМАТИЧНО ПЕРЕВЕСТИ СУМУ ПЕРЕПЛАТИ ЗА РОЗПОДІЛ ГАЗУ З ОДНОГО РАХУНКУ НА ІНШИЙ?

Ні, така процедура заборонена законодавством, а саме: Державним податковим кодексом України, Законом України «Про захист прав споживачів» та Цивільним Кодексом України.

Дніпропетровська філія «Газмережі» та минулий оператор ГРМ — дві різні юридичні особи, а отже, перерахування надлишково сплачених коштів від клієнтів в даному випадку зробити неможливо.


ЯК ЗРОБИТИ ЗВІРКУ ПОКАЗАНЬ ЛІЧИЛЬНИКА?

Швидкий спосіб – це викликати контролера. Для цього необхідно звернутися із заявою до найближчого центру обслуговування клієнтів на Дніпропетровщині.

Важливо: для точних нарахувань за спожитий газ необхідно передавати показання лічильника з 1 по 5 число щомісяця у Дніпропетровську філію «Газмережі». Деталі за посиланням: http://surl.li/mwsqj.


ЯК І КУДИ ПЕРЕДАВАТИ ПОКАЗАННЯ ГАЗОВОГО ЛІЧИЛЬНИКА?

Основним сервісом для клієнтів Дніпропетровської філії є особистий кабінет https://my.grmu.com.ua/login.

Про те, як зареєструватися, можна прочитати за посиланням: http://surl.li/mfbrq. Якщо ж споживач передав показання приладу обліку газу через інший сервіс ГК «Нафтогаз України», дублювати їх не потрібно.


ЯК ПОДЗВОНИТИ У ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ ФІЛІЮ «ГАЗМЕРЕЖІ»?

Клієнтську підтримку споживачам Дніпропетровщини надають оператори Контакт-центру ГК «Нафтогаз України» за номерами:

  • 066-300-2-888 (Vodafone),
  • 098-300-2-888 (Kyivstar),
  • 093-300-2-888 (Lifecell).
  • 057-708-01-87 (Укртелеком);
  • 056-747-36-35 (Укртелеком).

Щоб вирішити питання стосовно розподілу газу, необхідно натиснути цифру «8», дочекатися оператора ГК «Нафтогаз України» та попросити з’єднати з оператором Дніпропетровської філії «Газмережі».

Фото без опису