Перед початком опалювального сезону, споживачам газу слід акцентувати особливу увагу на перевірці димоходів та вентиляційних каналів!

При несправних димових та вентиляційних каналах, продукти горіння, які повинні виходити назовні, залишаються в приміщенні. Крім того, у вологу та вітряну погоду, тяга у ДВК значно погіршується.

Чадний газ неможливо виявити без спеціальних приладів. Якщо ви відчули запах газу, негайно перекрийте газові крани, покиньте приміщення та зателефонуйте за номером «104».

АТ "Дніпропетровськгаз" нагадує, що згідно з Правилами безпеки систем газопостачання, власники житлових будинків або голови ОСББ повинні відповідати за стан димових та вентиляційних каналів. Працівники газорозподільної компанії області можуть перевірити тільки наявність в них тяги.

Періодичній перевірці і прочищенню підлягають димоходи ємкісних газових водонагрівачів і опалювальних котлів, які працюють сезонно, – не рідше ніж один раз на рік (перед початком опалювального сезону), які працюють цілий рік, – два рази на рік (навесні і восени).

Нехтувати правилами безпеки = ризикувати своїм життям!

Бережіть себе та близьких.

Фото без опису