В наш час безпека, фізична і ментальна, – це пріоритет №1.

Щодня по всій країні лунають повітряні тривоги. Багато дітей вже навчилися за лічені хвилини збирати свої речі та спускатися в укриття. Однак це все одно неабиякий стрес. Тому надважливо зараз дбати і про психологічне здоровʼя дітей.

Щоб дітям у сховищах було спокійніше, Міністерство освіти і науки України за ініціативи Фонду Східна Європа запустило кампанію #BraveKidsUkraine. Вона покликана знизити рівень стресу серед дітей і підлітків під час перебування в укриттях.

Відомі люди та лідери думок з України та з-за кордону записують для дітей відеозвернення. У них – підбадьорюють і наснажують, пропонують вправи, завдання, ігри та челенджі. Словом, підтримують та роблять усе те, що допоможе віднайти внутрішні сили та повернути відчуття безпеки.

Тому дивіться відео на сайті  https://bravekidsukraine.org/, використовуйте, розповідайте про кампанію та долучайтеся до підтримки покоління сміливих!

Кампанія #BraveKidsUkraine є частиною програми «Безпечна школа», яку Фонд Східна Європа реалізує у співпраці з Міністерство освіти і науки України, Державною службою України з надзвичайних ситуацій та Міністерством внутрішніх справ України. Реалізується за підтримки проєкту «Фенікс», що виконується коштом Європейського Союзу.

Фото без опису