Звітуємо, сьогодні у Микільському-на-Дніпрі пройшло громадське обговорення кандидатури старости.

Нагадаємо, на посаду старости Микільського старостинського округу висунуто кандидатуру Ірини Юріївни Юркової. Згідно чинного законодавства, у разі підтримки кандидата жителі старостинського округу засвідчують особистим підписом в опитувальному листі факт підтримки запропонованої кандидатури старости.

На громадське обговорення зібралось багато жителів. Вони уважно вислухали інформацію про Ірину Юріївну, задавали ряд важливих питань, що стосуються життєдіяльності старостинського округу. Мешканці висловили свою підтримку кандидатурі Ірини Юркової на посаду старости. Бажаючі одразу поставили свої підписи в опитувальному листі. Всього проголосувало 154 мешканці.

Якщо в результаті громадського обговорення кандидата на посаду старости він отримає підтримку більше 20% голосів від загальної кількості жителів старостинського округу, така кандидатура вважається погодженою з жителями на посаду старости та буде внесена на затвердження сесії Солонянської селищної ради.

Наступний етап громадського обговорення відбудеться 5 вересня о 09:00 в приміщенні Оріхівського сільського будинку культури за адресою с. Оріхове, вул. Нова, 2.

Запрошуємо усіх активних та небайдужих мешканців.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису