Громадська організація «Український Волонтерський Центр» спільно з Асоціацією фахівців естетичної медицини Центральної та Східної Європи реалізує проєкт «Неопалимі».

Неопалимі - це національного масштабу реабілітаційна програма, що займається лікуванням деформаційної травми, опіків та рубців, для людей, що отримали поранення внаслідок війни. Вона реалізовується за механізмом приватно-державного партнерства, функціонує у 15 областях України, а також у кількох країнах Східної Європи. Нині на лікуванні за програмою перебуває понад 120 пацієнтів, а загальна спроможність – близько 1000.

НЕОПАЛИМІ - ЦЕ

  • Понад 30 приватних медичних закладів у 15 областях України, а також Варшаві, Кракові та Кишиневі;
  • унікальний протокол лікування деформаційної травми, який не має аналогів у світі;
  • волонтерський проект, який має системну підтримку держави та бізнесу на всіх рівнях;
  • прозорі підходи та міжнародний досвід;
  • робота з неургентними опіками усіх типів;
  • професійне обладнання на загальну суму в понад 3 млн євро.

У рамках проєкту клініки беруть на відновне лікування пацієнтів з рубцевими змінами шкіри, а саме гіпертрофічні рубці, опіки, контрактури внаслідок осколкових чи термічних уражень. Лікування проводиться за допомогою лазерів (ErYag чи CO2), мікроголкової радіочастотної технології, а також полінуклеотидних препаратів та заспокійливих і відновлюючих топічних засобів.

Людина із відповідною травмою має змогу звернутись на будь-якому етапі лікування, навіть у перші дні після отримання поранення. Щоб потрапити на лікування пацієнту необхідно заповнити  реєстраційну форму на сайті проєкту: www.neopalymi.in.ua.

Її може здійснити пацієнт самостійно, або уповноважена особа від його імені.

Початок лікування визначається спеціалістами проєкту, виходячи зі стану рубцевих змін, але, переважно, не швидше 4 місяців від дати ураження. Окрім цього, у проєкт приймаються пацієнти з механічним травматичним татуажем (порох, асфальт, тощо), аналогічно отриманим внаслідок військових дій.

Більше інформації про клініки можна дізнатись на сайті проєкту “Неопалимі”.

Контакти:

Максим Туркевич, директор проєкту: Maksym.turkevych@neopalymi.org

Олександр Туркевич, медичний директор проєкту: +380669060614, Oleksandr.turkevych@neopalymi.org

Фото без опису