Піклування про ментальне здоров’я має перетворитися для українців на щоденну звичку.

В межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?”, ініційованої першою леді України Олена Зеленська, створено спеціальну сторінку Ти як?

На сторінці https://www.facebook.com/howareu.program зібрані корисні контакти, «аптечка» самодопомоги із техніками й вправами, поради, продукти, техніки та методики, які допоможуть піклуватися про ментальне здоров'я – своє та людей поруч.

80% людей, за оцінками експертів, можуть впоратися самостійно, якщо опанують відповідні навички. З психологічними ранами ми стикаємося не рідше, ніж з фізичними. І тут працює той самий принцип: якщо людина отримає допомогу відразу після «поранення» – це не тільки прискорить загоєння, але і допоможе уникнути ускладнень або ж принаймні зменшити ступінь їх тяжкості.

Здорова психіка, бажання та сили жити – це та особиста перемога, яка потрібна кожному не менше, ніж велика спільна перемога над ворогом.

Комунікаційна кампанія «Ти як?» реалізується за підтримки проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», який виконує організація Пакт. Сприяння у виготовленні та поширенні інформаційно-просвітницьких матеріалів надали Міжнародна організація з міграції (IOM Ukraine), рекламний холдинг Megapolis, благодійний фонд BGV.

Більше: http://howareu.com

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису