З нагоди відзначення 27-ї річниці прийняття Конституції України у Солонянській громаді відбувся захід «З Україною в серці», приурочений до національного свята.

У програмі заходу взяв участь молодіжний креативний гурт «Слухай серцем» Центру дитячої та юнацької творчості (директор Олена Фещенко). Учасники гурту Євген Музика, Мирослав Моїсеєнко, Ксенія Джигайло, Микита Кіріченко та разом з ними лауреат Міжнародних, Всеукраїнських фестивалів Ольга Лісконог.

Для присутніх виступали також молоді таланти Солонянського центру культури і дозвілля:

  • вокальний гурт «Колорит» (Поліна Лашко, Єлизавета Ведлер, Марія Шевчук);
  • Даша Шлейфер;
  • зразковий хореографічний колектив «Веселка» (керівник Галина Макаренко).

Такі юні і такі безмежно талановиті! Вони так прагнуть миру і так вдячні нашим воїнам-Героям...

Гарний настрій подарували Катерина та Олег Місюри, а колорит української народної пісні та національних традицій додав Оріхівський вокальний колектив «Оберіг»

На заході присутні вшанували пам’ять про видатних синів українського народу – тих, хто не шкодуючи себе прагнув демократії, боровся за справедливість, волю та незалежність своєї Батьківщини. Подякували воїнам Збройних Сил України за мужність та героїзм 

Не залишились без уваги і діти, для яких працював спортивний майданчик, організований комунальним закладом «Лідер» (директор Андрій Гамота). Безкоштовно працював батут. А ще маленькі «художники» взяли активну участь у флешмобі «Діти малюють майбутнє України».

Нехай наша Конституція завжди залишається надійним фундаментом нашої держави, а дух патріотизму завжди запалюється в серцях кожного українця!

СОЛОНЯНСЬКИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І ДОЗВІЛЛЯ

КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості» Солонянської селищної ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису