Закінчився один з етапів проєкту «Розвиток спроможності в управлінні соціальними закладами та наданні соціальних послуг», який реалізовується Міжнародним благодійним фондом “Карітас України” завдяки програмі Європейського Союзу «Міцні регіони — спеціальна програма підтримки України» за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та впроваджується завдяки Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ).

Участь у даному проєкті надала Солонянській громаді нові поштовхи до розвитку та покращення надання якісних послуг мешканцям нашої громади. Працівники Центру надання соціальних послуг підвищили свою кваліфікацію та рівень знань, вдосконалили навички в роботі з організації комплексного процесу надання соціальних послуг на спеціалізованих тренінгах і супервізійних зустрічах, які передбачались проєктом.

Також в рамках проєкту Солонянська селищна рада отримала Набір засобів стійкості (засоби догляду, гігієни та домедичної допомоги). Вказані товари передали мешканцям, які опинилися у складних життєвих обставинах та внутрішньо переміщеним особам, які проживають в місцях компактного перебування.

Щиро вдячні Благодійному фонду «Карітас Україна» за розуміння наших проблем, за систематичну та таку важливу підтримку! Підтримка громади під час війни особливо цінна. Вона ще раз підтверджує віру партнерів в наше європейське майбутнє.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису