ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

щодо проведення громадського обговорення кандидатури

старости Військового старостинського округу

Солонянської селищної ради

Солонянська селищна рада Дніпровського району Дніпропетровської області проводить громадське обговорення кандидатури старости Військового старостинського округу Солонянської селищної ради відповідно до Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости у Солонянській селищній територіальній громаді.

Солонянський селищний голова виносить на громадське обговорення кандидатуру КОНЯЄВОЇ Анни Анатоліївни на посаду старости Військового старостинського округу Солонянської селищної ради.

Громадське обговорення кандидатури старости Військового старостинського округу Солонянської селищної ради відбудеться

  • 02 червня 2023 року о 10.00 год у формі зборів громадян, у приміщенні адміністративної будівлі за адресою с. Військове, вул. Миронова, 9.
  •  07 червня 2023 року о 10.00 год у формі зборів громадян, у приміщенні Калинівського сільського будинку культури – філії Солонянського центру культури і дозвілля за адресою с. Калинівка, вул. Калинова, 47 В.

На зборах головує Солонянський селищний голова КОПЕЙКО Михайло Мусійович. Під час проведення зборів громадян буде заслуховуватись кандидат на посаду старости. Присутні можуть виступати та ставити запитання кандидату.

Для участі в громадському обговоренні жителям Військового старостинського округу – громадянам України, яким на день проведення обговорення виповнилося 18 років і які зареєстровані у населеному пункті відповідного старостинського округу, необхідно при собі мати паспорт громадянина України (тимчасового посвідчення громадянина України – для осіб, недавно прийнятих до громадянства України).

Волевиявлення громадян щодо підтримки кандидатури старости здійснюється шляхом заповнення підписного листа (бланку), форму якого розроблено та затверджено комісією з проведення громадського обговорення кандидатури старости Солонянської селищної територіальної громади. Підписний лист (бланк) містить інформацію про учасника опитування із зазначенням його прізвища, власного імені та по батькові (за наявності), числа, місяця і року народження, серії та номера паспорта (тимчасового посвідчення) громадянина України. Підписні листи оформляються членами комісії шляхом заповнення відомостей, зазначених у них. Підтвердженням підтримки кандидатури старости жителями є особистий підпис у підписному листі. Також цим підписом засвідчується згода особи на обробку персональних даних.

Розпорядження селищного голови Р-83 від 31.05.2023 "Про проведення громадського обговорення кандидатури старости Військового старостинського округу Солонянської селищної територіальної громади"

Солонянська селищна рада