Що є актуальним і перспективним в освітній галузі сьогодні? Як орієнтуватися в розмаїті тенденцій і як обирати сучасні орієнтири, щоб рухатися синхронно зі світом? «Тренди в освіті. Обираємо орієнтири» -  таку тему для спілкування запропонували вчителям під час весняних заходів.

Під час тренінгу педагоги закладів освіти громади визначилися із тим, які умови і навики дозволяють вчителям здійснювати освітній процес в умовах сьогодення, що гальмує якість та ефективність дистанційної освіти та що треба змінити, впровадити чи перелаштувати, щоб впевнено рухатися вперед. Вчителі ознайомилися зі світовими освітніми тенденціями і спробували знайти свої орієнтири в освіті.

Освітянам також був презентований Щоденник професійного розвитку від проєкту «Навчаємось разом» - помічник для побудови індивідуальної траєкторії педагогічного вдосконалення. Цей резурс допоможе педагогам спланувати індивідуальну траєкторію професійного розвитку відповідно до професійного стандарту вчителя, здійснювати аналіз своєї професійної діяльності та приймати виважені рішення щодо власного професійного зростання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису