Сьогодні відбулась приєма і дуже важлива подія для нашої громади.

З квітня 2022 року, протягом 11 місяців благодійний фонд Право на захист за підтримки "Бюро гуманітарної допомоги" реалізовував проєкт з психосоціальної допомоги мешканцям громади та внутрішньо переміщеним особам. По завершенню проєкту благодійники передають нашій громаді спеціально обладнаний автомобіль, який надалі буде використовуватись для надання послуг з транспортування мешканців громади та внутрішнього переміщених осіб!

Благодійна організація «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ПРАВО НА ЗАХИСТ» та голова Солонянської громади підписали Акт приймання-передачі спецавтотранспорту.

На заході були присутні вельмишановні гості, представники Благодійного фонду «Право на захист»:

  • керівник Дніпровського офісу благодійного фонду «Право на захист» Станіслав Абрамовов
  • координатор мобільних груп психосоціальної підтримки благодійного фонду «Право на захист» Геннадій Потеряйко
  • регіональний координатор польових команд у Дніпропетровському регіоні Благодійного фонду «Право на захист» Аліна Коренюк.

Слова подяки висловили внутрішньо переміщенні особи, які проживають в нашій громаді, а саме Наталія Дударчук, яка переїхала до нас із села Званівка, Бахмутьського району Донецької області.

Також вдячні й наші місцеві мешканці, які планують скористатися соціальною послугою – транспортування. Слова подяки висловила Алла Паламар.

Цей подарунок ми використаємо з користю, тим самим поліпшимо соціальне обслуговування та підвищимо рівень мобільності людей які цього потребують.

Слава Україні!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису