Олександра разом з чоловіком виховує у селі Василівка, Дніпровського району, шістьох дітей, двоє з яких прийомні.

Родина взяла на виховання рідних брата і сестру. Олександра та її чоловік Василь  на той час й самі мали чотирьох дітей: двох синів і двох доньок.

Жінка сьогодні не приховує, що тоді з чоловіком встали на нелегкий шлях. Життєва історія дітей не проста. Виховувалися в неблагополучній сім’ї, а матір – позбавили батьківських прав.

Сьогодні у багатодітній родині трьох  синів та трьох доньок на своїх та чужих не ділять. Олександра та Василь кажуть: «То всі наші діти».

Нещодавно Дніпропетровське регіональне відділення Асоціації міст України завдяки співробітництву з Благодійний фонд "Даруємо радість" передало родині Олександри Садової нову пральну машину та великий продуктовий набір.

«Тепер, я зможу час, який витрачала на прання - витрачати на свою сім’ю, більше часу приділяти дозвіллю з дітьми та родиною. Бо в мене є помічниця – пральна машина! Це найкращій несподіваний подарунок для мене та нашої родини. Я щиро дякую виконавчій дирекції Дніпропетровського регіонального відділення АМУ та з Благодійний фонд "Даруємо радість" за пральну машину та великий продуктовий набір, що дозволить моїй родині кілька місяців добре харчуватися. Хочу висловити вдячність всім прекрасним людям за щирі і чуйні серця та надану фінансову підтримку через Благодійний фонд. Ви робити дуже гарні  та добрі справи. Щиро всім дякую, від себе та нашої родини!», - посміхається Олександра.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису