В умовах воєнного стану, коли Збройні сили України рішуче стримують ворожу орду а сотні людей втратили свої домівки і приїжджають до нас, кожна підтримка є важливою.

Солонянська громада особливу увагу приділяє дітям та підліткам, що проживають на території громади та дітям ВПО.

Чудову можливість навчатися, розвиватися та соціалізуватися у безпечному просторі надає дітям Міжнародний комітет порятунку (IRC) з програмою соціально-емоційного навчання (SEL). Ця програма стартувала у нашій громаді 3 лютого 2023 року.

Програма SEL вкрай важлива для дітей, які знаходяться в умовах надзвичайних ситуацій та війни і стикаються з наслідками страждань, евакуації, насильством та лихом.

Під керівництвом працівників IRC та кваліфікованих фасилітаторів пройшло перше заняття, де діти познайомилися, активно грали у запропоновані ігри. Бо саме за допомогою ігор та веселих активностей програма розвиває у дітей навички, що допоможуть їм досягти благополуччя та бути успішними в житті.

Беручи участь у цій програмі діти зможуть розвинути когнітивні здібності, навчитися регулювати емоцій, навчитися позитивним соціальним навичкам та пошуку вирішення конфліктів.

Якщо у вас є бажання долучитися до програми SEL, звертайтеся за телефоном 095-000-75-61 пані Олена

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису