Міжнародна підтримка в дії.

Війна впливає на життя кожного, але особливо на життя найуразливіших та соціально незахищених категорій осіб. Солонянщина – одна із громад, яка в рамках Програми ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України, що співфінансується Європейським Союзом та Урядом Німеччини та впроваджується компанією GIZ, долучилась до участі в проєкті «Підтримка та розвиток спроможності соціальних та медичних інституцій у партнерських громадах з урахуванням гендерних аспектів».

За сприяння Запорізького фонду «Єдність за майбутнє» матеріально-технічна база «Центру соціальної інклюзії та розвитку» на базі «Центру надання соціальних послуг» Солонянської селищної ради поповнилась мультимедійним проектром, екраном, офісними меблями та меблями для облаштування дитячої зони.

Все це обладнання буде використане для проведення тренінгів та заходів спеціалістами Центру. Впевнені, що отримане обладнання дозволить створити більш комфортні умови для учасників та використовувати сучасні методи подачі інформації.

Висловлюємо щиру подяку усім причетним за матеріальну підтримку в облаштуванні соціального простору. Дякуємо, що підтримуєте Україну та нашу громаду зокрема.

Працюємо спільно заради майбутнього вільної України!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису