Повідомлення про розгляд містобудівної документації та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Відповідно до ст. 21. Громадські слухання щодо врахування громадських інтересів Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні затвердженому Постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року №555, Солонянська селищна рада повідомляє про початок громадського обговорення містобудівної документації - «Детальний план частини території Солонянської селищної територіальної громади за межами смт Солоне в районі вул. Степова для будівництва птахоферми».

ПЕРЕГЛЯНУТИ «Детальний план частини території Солонянської селищної територіальної громади за межами смт Солоне в районі вул. Степова для будівництва птахоферми»

Для ознайомлення громадськості в приміщенні відділу містобудування, архітектури та ЖКГ виконавчого комітету Солонянської селищної ради за адресою 52400, смт Солоне, вул. Гагаріна, 7 та офіційному веб-сайті Солонянської селищної ради оприлюднено «Детальний план частини території Солонянської селищної територіальної громади за межами смт Солоне в районі вул. Степова для будівництва птахоферми» та Висновок про стратегічну екологічну оцінку

Замовник – Виконавчий комітет Солонянської селищної ради,

Виконавець -  Науково-виробниче  підприємство «АС ПРОЕКТ».

 

Детальний план та висновок про СЕО представлено для ознайомлення в робочі дні з 16.12.2022 р. по 16.01.2023 р. з 9:00 до 12:00 та з 13:00 до 16:30.

Відповідальна за організацію розгляду Сергєєва Олена Василівна.

Пропозиції та зауваження надаються письмово, повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства та  державних будівельних норм, на адресу відділу містобудування, архітектури та ЖКГ з зазначенням ПІБ, місця проживання, особистим підписом, до 16.01.2023р.

Розгляд наданих пропозицій закінчується 16.01.2023 р.

Запрошуються до участі народні депутати України, депутати місцевих рад, повнолітні фізичні особи, юридичні особи.

Начальник відділу містобудування,

архітектури та ЖКГ 
лена СЕРГЄЄВА

Фото без опису

Фото без опису

«Детальний план частини території Солонянської селищної територіальної громади за межами смт Солоне в районі вул. Степова для будівництва птахоферми» пояснювальна записка