Нині споживачі прагнуть забезпечити комфорт у власній оселі та бути впевненими, що газове обладнання буде працювати довго, а головне надійно та безпечно.

Будь-яке газове устаткування, імпортного чи вітчизняного виробництва, потребує систематичного сервісного обслуговування для стабільної і безпечної експлуатації. І саме кваліфіковані спеціалісти, у яких є дозвільні документи, мають право виконувати газонебезпечні роботи. А самостійне втручання у роботу газових приладів суворо заборонено та небезпечно для життя і здоров'я.

Тому варто довірити цю справу фахівцям АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК). Вони мають відповідні дозволи, досвід, знання та інструменти для виконання різних видів робіт.

Щоб забезпечите надійне теплопостачання в оселі, зменшите витрати на ремонт системи та продовжите термін служби газового обладнання фахівці рекомендують обов’язково проводити щонайменше раз на рік технічне обслуговування. Інакше ефективність устаткування зменшуватиметься, а кількість спожитого газу – збільшуватиметься. Під час ТО спеціалісти газорозподільної компанії:

  • проводять діагностику стану газового обладнання;
  • перевіряють герметичність контурів газу — опалення та гаряче водопостачання;
  • чистять котел — пальник, фільтри контурів опалення та ГВП, вентиляторів, електроди розпалу та іонізації.

Якщо вам потрібне встановлення, технічне обслуговування чи ремонт газового обладнання закордонного виробництва у вашому помешканні, звертайтеся до відділу технічного обслуговування АТ «Дніпропетровськгаз» за місцем проживання або до 104.ua клієнтського простору у регіоні.

Вчасно виконане обслуговування – запорука вашої безпеки та стабільної роботи газових приладів!