Шановні мешканці та гості громади!

Цього року ми будемо відзначати День громади в умовах воєнного стану. Війна не дає можливості весело відсвяткувати День народження нашої громади, але ми щиро вдячні усім Захисникам, які щодня боронять Україну. За їх титанічну працю й блискавичні успіхи на фронті. Адже без них це свято було б неможливе!

Тому ініціюємо проведення ряду заходів на підтримку ЗСУ:

КЗК "Солонянська публічна бібліотека" оголошує місячник по збору книг та періодичних видань «Разом допоможемо Захисникам». Прохаємо переглянути зміст своїх книгарень і передати бібліотеці книги, газети, журнали, альбоми, які вам не потрібні, які вже зношені або втратили належний вигляд. Бібліотека організує здачу книг та видань на макулатуру, а всі кошти будуть перераховані на потреби ЗСУ. Також, бібліотеки громади пропонують зібрати «Посилку воїну», до якої складуть речі першої необхідності на передовій (усі бажаючі долучитися - звертайтесь до бібліотек).

Заклади загальної середньої освіти організовують акцію «Оберіг для Захисника» та напиши листа воїну «Я пишаюся тобою, мій захисник». Якщо ваші діти мають бажання підтримати наших воїнів та подякувати їм, звертайтесь до школи. Всі листи та обереги будуть відправлені Захисникам України.

Всі мешканці громади можуть долучитися до приготування смаколиків для ЗСУ. Пункти збору - школи, садочки та клуби.

КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості» Солонянської селищної ради збирає «Мішечок здоров’я для Захисників» та оголошує аукціон дитячої творчості. Донати та мішечки здоров’я відправляться до наших воїнів.

Відбудеться урочисте покладання квітів до пам’ятної дошки воїнів АТО з молебнею за загиблими воїнами Солонянщини (за участю священослужителів).

Незабаром анонсуємо проведення Благодійного ярмарку на підтримку ЗСУ, де ви зможете придбати випічку, смаколики, роботи наших учнів та гуртківців тощо. А всі виручені кошти підуть на підтримку наших хоробрих Захисників та Захисниць.

Детально про ці та інші заходи, які плануються в рамках відзначення Дня Солонянської громади, ви дізнаєтеся із наступних дописів. Слідкуйте за анонсами та долучайтеся до добрих справ, адже тільки разом ми наближаємося до Перемоги.

Слава Україні!

Слава ЗСУ! 

Фото без опису