Обговорення спільних заходів щодо підвищення правової обізнаності клієнтів пробації, планування спільних заходів на 4 квартал 2022 року та взаємодія з територіальними громадами

Фото без опису30 вересня 2022 року, згідно домовленості в рамках роботи консультаційного пункту бюро правової допомоги, персоналом Дніпровського районного сектору № 2 філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області спільно з тимчасово прикомандированими колегами з Краматорського районного відділу № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області разом з клієнтами пробації, відбулася зустріч з керуючою організації - партнера, «Солонянське бюро правової допомоги» Іриною УСЕНКО.

Метою даної зустрічі було обговорення спільних заходів щодо підвищення правової обізнаності клієнтів пробації, планування спільних заходів на 4 квартал 2022 року та взаємодія з територіальними громадами.

В ході консультування клієнтами пробації було порушено питання умов отримання соціальних виплат та субсидій. З усіх поставлених питань клієнтам пробації надано необхідні роз’яснення та шляхи найскорішого вирішення питань.

В ході зустрічі також було обговорено питання поінформованості населення громади та безпосередньо клієнтів пробації про правове коло послуг, якими вони можуть скористуватися. Додатково проінформовано також про різноманітні проєкти, які проводяться фахівцями бюро правової допомоги, та до яких можуть бути залучені підоблікові: «Я маю право»,  «Захист прав вразливих до ВІЛ груп населення» та інші.

Спільна робота, що спрямована на вирішення потреб засуджених, сприяє їх виправленню та убезпеченню мешканців громади шляхом зменшення рівня повторної злочинності.

Дніпровський районний сектор № 2

філії Державної установи «Центр пробації»

у Дніпропетровській області

Фото без опису

Фото без опису