16 серпня відбувся виїзд фахівців відділення соціальної роботи  КУ «Центр надання соціальних послуг» спільно з представником Служби у справах дітей до сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Під час візиту соціальною роботою охоплено 6 сімей в трьох населених пунктах, а саме села Аполлонівка, Сурсько-Михайлівка та Малинівка.

Представникам сімей було надано рекомендації щодо належного догляду за дітьми, створення відповідних умов для їх проживання та виховання, попереджено про адміністративну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків. Також з батьками проводилась робота щодо профілактики негативних явищ, зокрема профілактика зловживання алкогольними напоями.

18 серпня працівники КУ «Центр надання соціальних послуг» за участю старости Широчанського старостинського округу Володимира Гуріна здійснили робочий виїзд у села Тритузне та Малозахарине. Вони відвідали сім’ї, яким надається послуга соціального супроводу у зв’язку зі складними життєвими обставинами.

В ході виїзду здійснено аналіз стану виконання заходів, передбачених індивідуальним планом соціального супроводу.

З метою здійснення оцінки потреб сім’ї у соціальних послугах фахівцями Центру  також відвідано родини, які проживають в с.Круте та смт Солоне, про що складено відповідні акти. У ході роботи фахівцями перевірено умови проживання та виховання дітей, надано консультації родинам щодо послуг, які надає відділення соціальної роботи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису