Сьогодні для України одне з найважливіших свят - День Державного Прапора. Це свято – результат тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу.

Зараз Україну, як незалежну державу, знає весь світ. Доля склалася так, що на плечі нашого покоління впало тяжке випробування – відстояти власну, омріяну незалежність, яку виборювали віками.

З нагоди Дня Державного Прапора України, відбулось урочисте підняття нашого стягу та покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченко і пам’ятного знаку загиблих в АТО/ООС.

Будьмо згуртованими і небайдужими до майбутнього рідної землі. Спільними зусиллями ми зможемо перемогти та зробити нашу країну ще могутнішою та процвітаючою! А наш прапор, що гордо майорить над Україною, нехай завжди буде свідком наших високих досягнень.

Злагоди нам усім, віри в Перемогу, мирного неба та благополуччя!

Слава Україні!

Героям слава!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису