19 серпня, напередодні Дня Незалежності України, КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості'» Солонянської селищної ради на території Солонянського ліцею провів пізнавально-розважальний захід для дітей ВПО та мешканців Солоного.

Програма заходу передбачала конкурси для різної вікової категорії дітей та дорослих. Наймолодші учасники разом з Дар' єю Новік, керівником гуртка образотворчого мистецтва, розмальовували чарівну скатертину з драконами. Підлітки - з пазлів склали мапу України.

Усі бажаючі спробували знайти правильні відповіді на локації «Відгадай і запам'ятай». Саме тут Олена Фещенко, директорка центру, розповіла дітям про небезпечні вибухові предмети і правила поводження з ними.

Родзинкою програми став конкурс «Злови кульку щастя», у якому із задоволенням взяли участь і діти, і дорослі. Впродовж усього заходу звучали пісні вихованців вокальних гуртків. Це вже третій раз поспіль керівники гуртків Тетяна Алєксєєва та Софія Холявінська проводять паті просто неба, звітуючи про роботу гуртків.

Цього разу паті просто неба було благодійним. На потреби ЗСУ зібрали 1600 гривень. І звісно ж, як і на кожному заході, не обійшлося без смаколиків, які люб'язно надали директори Сурсько-Михайлівської, Микільської-на-Дніпрі та Звонецько-Хутірської школи Наталія Абажей, Лілія Водоп' янова та Надія Ярош.

Дякуємо педагогам Солонянського ліцею Оксані Купрій та Альоні Копиленко за допомогу у підготовці заходу.

Ще не відлунали акорди фінальної пісні, як до організаторів заходу звернулися дітлахи із питанням: «Коли наступна зустріч?». І їм пообіцяли - далі буде.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису