Запорізький благодійний фонд «Єдність» за майбутнє» співпрацює із нашою Солонянською громадою та проводить дослідження в рамках проєкту «Підтримка та розвиток спроможності соціальних та медичних інституцій у партнерських громадах з урахуванням гендерних аспектів» в рамках Спеціальної програми підтримки Східної України (підконтрольні Уряду території) за підтримки Німецького Товариства міжнародного співробітництва (GIZ).

Метою проведення дослідження є вивчення ситуації щодо проявів насильства під час війни та оцінка потреб у психосоціальній підтримці, правових консультаціях, навчанні тощо.

Просимо внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Солонянської громади, заповнити цю анкетуАнкетування «Підтримка та розвиток спроможності соціальних та медичних інституцій у партнерських громадах з урахуванням гендерних аспектів».   Це може зайняти до 10 хвилин.

Дослідження є анонімним, всі відповіді будуть вивчатися тільки в узагальненому виді. Просимо надавати щирі відповіді, це може допомогти покращити поточний стан з надання соціальних та медичних послуг.

Все буде Україна!

Фото без опису