До уваги суб’єктів господарювання!

Уряд спільно з Міністерством економіки України продовжує реалізацію програми з релокації українських підприємств, які знаходяться у зоні активних бойових дій. Бізнес може отримати допомогу в переміщенні свого обладнання на безпечні території, пошуку виробничих приміщень та розселенні працівників. 

Наразі із зони бойових дій уже переміщено 510 підприємств, 303 компанії відновили свою роботу на новому місці, ще 50 знаходяться на етапі транспортування. Міністерство економіки продовжує прийом заявок від бізнесу, який має намір перевезти потужності. 

З огляду на вищезазначене, виконавчий комітет Солонянської селищної ради  звертається до всіх суб’єктів господарювання – власників нерухомості, які мають наявні вільні площі (промислові майданчики, склади, локації для розміщення фермерських господарств тощо) та  можуть запропонувати своє майно для розміщення підприємств з постраждалих територій, Ви можете:

  • Пройти реєстрацію на платформі https://restartbusiness.in.ua/
  • Внести інформацію про об’єкти нерухомості, у розділі «додати нерухомість» https://restartbusiness.in.ua/add-listing-plan-2/

Користування платформою безоплатне.

У разі виникнення додаткових питань прохання звертатися до відділу економічного розвитку, інвестицій та прогнозування виконавчого комітету Солонянської селищної ради: Надія Терентьєва (тел. 0984117349), Тетяна Мінаєва (тел.0675918577).