Ми всі прагнемо перемоги і попри війну, як хороші господарі, працюємо над тим, щоб наша громада була чистою, охайною та затишною.

Великі прибирання тривають в усіх населених пунктах громади. Незабаром поминальні дні і жителі сіл та селищ продовжують прибирати могили своїх померлих родичів. В кожному населеному пункті громади є місця поховань, які вже нікому доглядати, або дехто не має змоги наразі приїхати та прибрати їх. У зв’язку з цим старости разом із мешканцями старостинських округів організовують прибирання кладовищ. Так, наприклад, мешканці Микільського старостинського округу провели прибирання територій кладовищ.

Працівники виконавчого комітету Солонянської селищної ради продовжують впорядковувати адміністративний центр громади. Сьогодні вони впорядковували набережну в центрі Солоного.

Комунальники долучилися до прибирання Солонянського цвинтаря.

Закликаємо мешканців громади впорядковувати прилеглі до власних домогосподарств території, прибирати (не спалювати!!!) побутове сміття, залишки сухої рослинності, гілля, будівельні матеріали та інші відходи. На цвинтарі викидати сміття лише у встановлені для цього місця та не перетворювати кладовища на звалища. Просимо Вас зберігати чистоту тих територій, де вже прибирали, не засмічувати їх.

Прихід весни додає всім роботи, піднімає настрій, вселяє у наші душі та серця надію й віру у світле мирне майбутнє і впевнено наближає Велику Перемогу. Дякуємо кожному, хто долучився до толоки та цінуємо вашу роботу!

 У кожного свій фронт! Переможемо! Слава Україні! Героям слава!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису