Дорогі земляки!

Фото без описуВся наша країна знаходиться у надзвичайно важких умовах. Більшість громадян стали до захисту нашої держави – кожен на тій ділянці роботи, де може принести найбільше користі: зі зброєю в руках, у волонтерських групах, на своєму робочому місці, підтримуючи нормальну діяльність установ і організацій. І ми щиро вдячні кожному, хто наближає нашу перемогу.

На сьогодні на території Дніпропетровщини спокійно. Водо- газо- та електропостачання безперебійне. У цілому ситуація на території наших громад спокійна та контрольована, усі об’єкти інфраструктури працюють та надають послуги щодо забезпечення першочергових потреб.

Наші люди неймовірні! Велика частина жителів громад долучилась до потужного волонтерського руху. За першим покликом щодо збору для військових, тероборони, для вимушених переселенців - миттєво надходять повідомлення про готовність допомогти! Дякуємо усім волонтерам та жителям громад, хто зустрічає, кормить та надає усе можливе для потреб військовослужбовців та вимушених переселенців!

Окремі слова вдячності всім, хто плете маскувальні сітки, збирає продукти, готує їжу тривалого зберігання, створює пункти прийому та координує їх діяльність. А ще знаходять одяг, меблі, будматеріали, допомагають облаштовували блок-пости, місця для прийому переселенців.

Шановні пенсіонери та отримувачі соціальних виплат! Укрпошта, Пенсійний Фонд України та Міністерство соціальної політики роблять все, щоб навіть в складних умовах воєнного стану ви своєчасно отримали свої виплати за березень поточного року. Якщо ви отримували пенсії та субсидії через Укрпошту, та не виїжджали і знаходитесь на своєму постійному місці проживання – будь ласка, очікуйте свою пенсію, соціальну виплату або субсидію вдома, або можете забрати її у відділенні згідно зі звичайним графіком виплат від Укрпошти.

Також звертаємось до підприємців, які здійснюють роздрібну торгівлю на території Солонянської, Новопокровської та Святовасилівської громад. Розуміючи те, що на сьогодні існують проблеми як з виробництвом так і з логістикою, просимо встановлювати мінімальні націнки на продукти харчування та інші соціально-важливі товари.

Ще раз закликаємо - чуєте сирену – негайно переходьте до укриття: це оповіщення про повітряну тривогу. До кожної тривоги слід відноситися серйозно! Почувши сирену, негайно знайдіть укриття. Перебувайте там доти, доки лунатиме сигнал і ви не отримаєте офіційної інформації про ВІДБІЙ повітряної атаки! Нагадуємо, що в Play Маркет можна завантажити мобільний застосунок Повітряна тривога. Після завантаження оберіть конкретну громаду і у випадку тривоги ви будете отримувати звуковий сигнал. Застосунок доступний для мобільних пристроїв на операційній системі Android та IOS.

Закликаємо усіх зберігати спокій та не панікувати. Довіряйте лише перевіреній інформації з офіційних джерел. Прохання з порозумінням відноситись до певних речей, адже усі ми маємо пристосовуватись до тих обставин, які зараз є, а це – війна.

Україна демонструє всьому світові безпрецедентний приклад героїзму, мужності і єдності перед обличчям зла!

«В єднанні – сила!», адже об’єднавшись, ми здатні подолати будь яку біду.

Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

Переможемо!

 

Солонянський селищний голова          Михайло Копейко

Новопокровський селищний голова    Людмила Муркович

Святовасилівський сільський голова   Ніна Галан