Фото без опису16 лютого 2022 року о 10:00 годині персонал Дніпровського районного сектору № 2 філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області разом з клієнтами пробації згідно з Указом Президента України взяв участь у Всеукраїнській одноразовій акції "День єднання".

Свято встановлено в Україні «З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість…»,згідно з Указом Президента України «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» від 14 лютого 2022 року № 53/2022.

Ідея Дня єднання виникла на початку лютого 2022 року, коли з'явилася інформація про те, що саме 16 лютого Росія може здійснити повномасштабне вторгнення в Україну. Зовнішні та внутрішні виклики, що постали сьогодні перед Україною, вимагають від кожного громадянина відповідальності, впевненості та конкретних дій. Відповідно, 14 лютого 2022 року, з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз.

Цього дня  по всьому селищі Солоне були вивішені національні прапори України, лунав Державний Гімн України були надягнені синьо-жовті стрічки що показало всьому світу нашу єдність».

Дніпровський районний сектор № 2 філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області