9 лютого, Центром професійного розвитку педагогічних працівників Солонянської селищної ради було проведено онлайн-зустріч керівників закладів освіти Дніпропетровщини на тему «Освітня реформа: з перших уст».

Освіта - пріоритет кожної країни. Січасна освіта вимагає радикальних змін: у виховному контексіт наголос робимо на моральні та гуманітарні пріоритети, у навчальному - на якості підготоки.

Про створення внутрішньої системи забезпечення якості освіти, про систему зовнішнього забезпечення якості освіти до якої належить інституційний аудит розповів директор «Солонянського ліцею» Володимир Сергієнко .

Що може бути ефективнішим, ніж згуртована команда однодумців? Свій досвід формування лідерських якостей керівника, командотворення у шкільному колективі, кроки до партнерства та згуртування колективу, представила директор «Аполлонівської гімназії» Наталя Балаур.

Які зміни чекають освітян з впровадженням Державного стандарту базової середньої освіти НУШ в 5 класах? Що треба знати керівникам закладів освіти, на чому акцентувати увагу, як організувати освітній процес для п’ятикласників. Про це розповіла заступник директора з навчально-виховної роботи пілотного закладу освіти «Солонянський ліцей» Вікторія Бондар.

Презентований посібник із менеджменту якості для керівників закладів загальної середньої освіти «Педагогіка якості освіти: бери й роби» автора Івана Осадчого допоможе менеджерам освіти спланувати освітню діяльність, зорієнтовану на якість, створити модель досконалості освітнього процесу та середовища та управляти якістю освіти.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису