Фото без описуКНП «Солонянська багатопрофільна лікарня» Солонянської селищної ради за програмою підтримки лікарень, які ввійшли в перелік лікарень для лікування хворих на COVID-19  отримала від МОЗ України  та Департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської області  станцію  генерації кисню для постачання кисню на інфекційне відділення лікарні та відділення, в якому лікуються хворі з COVID-19.

Така станція може виробляти до 500 літрів кисню за хвилину. В її комплектацію входять додаткові газоаналізатори та витратоміри. Завдяки можливості дистанційного керування медзаклад зможе контролювати кількість та якість кисню.  Загалом на придбання цієї станції з держбюджету виділено кошти в сумі 3 199 000 грн.

Отримане обладнання буде альтернативним джерелом киснепостачання в лікарні та забезпечить надання вчасної невідкладної медичної допомоги кисневозалежним хворим на ковід.

Виконавчий комітет Солонянської селищної ради висловлює подяку за надану допомогу для медичного закладу, та зі свого боку також продовжуватиме сприяти, аби лікувальні установи отримували все необхідне задля надання якісних медичних послуг.

Фото без опису Фото без опису